Jump to content


- - - - -

SIM network unlock PIN HTC Wildfire


  • You cannot start a new topic
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Guest_kookiekiki90_*

Guest_kookiekiki90_*
  • Guests

Posted 27 September 2010 - 03:49 PM

Hi, I was wondering if someone could please help me...
I bought my HTC Wildfire in England, locked to the network 3. I have since moved to Italy and will be staying here for around 10 months so have tied to get a local sim card. As I am on 3 in the UK and the phone is locked to that network, I presumed it would be ok to buy a 3 sim here in Italy.
However, when I turn my phone on with my new sim card inside, after asking for my sim pin, it asks for my "SIM network unlock PIN". This sim card has been tested in other Italian phones and works fine so I know it's not the sim that is the issue, I just presume it's because I'm using an English phone. I thought, however, that my phone was quadband and so could be use din any country?
I have tried a hard reset and this did nothing to fix the issue.
Could anybody please help by suggesting what this code may be? (I know it has to be 8 digits long) Or directing me to a person / site who may be able to tell me?
Thank you very much in advance!

#2 tonybro

tonybro

    Site Moderator

  • Super Moderator
  • 8,882 posts

Posted 27 September 2010 - 04:15 PM

Hi kookiekiki90, :welcome1:

I have replied in your other post so have a quick look there.... ;-)

Tony
Reviewer & Moderator

Main Devices: Nokia Lumias 930,920,520, 800, Samsung Galaxy SIII, MS Surface Pro 128GB, Samsung Galaxy Tab 7.7
Other Devices: HTC HD7 & HD2, HTC Desire, HTC Touch Pro 2, HTC X7510, XDA Mantle, XDA Exec, XDA Orbit 2


#3 Guest_kookiekiki90_*

Guest_kookiekiki90_*
  • Guests

Posted 27 September 2010 - 04:20 PM

Hi Tony! Thanks for the welcome haha! Sorry, if I'm just being a bit blind but it says there are no replies on my other post?
Thank you for (maybe) replying though! Posted Image

Keeley

#4 tonybro

tonybro

    Site Moderator

  • Super Moderator
  • 8,882 posts

Posted 27 September 2010 - 04:22 PM

Hi Tony! Thanks for the welcome haha! Sorry, if I'm just being a bit blind but it says there are no replies on my other post?
Thank you for (maybe) replying though! Posted Image

Keeley


Sorry Keeley, you were faster than I was! :lol:

The answer is there now though....

Tony
Reviewer & Moderator

Main Devices: Nokia Lumias 930,920,520, 800, Samsung Galaxy SIII, MS Surface Pro 128GB, Samsung Galaxy Tab 7.7
Other Devices: HTC HD7 & HD2, HTC Desire, HTC Touch Pro 2, HTC X7510, XDA Mantle, XDA Exec, XDA Orbit 2


#5 Guest_1diamond_*

Guest_1diamond_*
  • Guests

Posted 04 December 2010 - 07:15 PM

Hi Guys,

I too have a very similar problem and am trying to find the unlock code. My hubby works away alot and bought a phone to use when abroad. Are there any ways I can get the unlock code? Thanks for your help guys :)




DSL Developmnents